Mijn verhaal

In 2017 kocht ik mijn eerste crypto en sindsdien ben ik actief als belegger en investeerder binnen de wereld van crypto. Voordat ik deze stap zette, was ik een passieve aandelenbelegger met een tomeloze interesse voor de financiële markt. 

 

In de afgelopen jaren heb ik veel pieken en dalen gezien. Ook heb ik veel kennis opgedaan en een groot netwerk van mensen leren kennen. Inmiddels ben ik op de hoogte van alle ins-en-outs binnen deze markt. Op dit moment adviseer ik bedrijven die blockchain willen gebruiken. Ook voorzie ik crypto projecten en start-ups van advies op technisch gebied.

Steeds vaker zie ik crypto platformen en websites die onbegrijpelijke teksten en vakjargon verspreiden. Dit is een groot probleem als je het mij vraagt. Zo wordt beleggen in crypto en het begrijpen van de markt, voor veel mensen zonder vakkennis onmogelijk gemaakt.

Dat maakt deze markt behoorlijk ontoegankelijk. Daarnaast komt crypto, al dan niet terecht, natuurlijk ook regelmatig negatief in het nieuws. Ook dit maakt mensen sceptisch waardoor de wereld van de digitale valuta en cryptocurrencies voor hun een onbekend terrein blijft.

BitGuidance

Als oprichter van BitGuidance ben ik er van overtuigd dat advies, ondersteuning en begeleiding ontzettend belangrijk zijn. Zeker als jij graag wilt investeren binnen de crypto industrie. Misschien ben je geïntimideerd geraakt door de complexiteit van de technologie. Ook de onvoorspelbaarheid van de markt draagt daar natuurlijk zijn steentje aan bij.

 

Met BitGuidance bied ik je de kans om jouw kennis en begrip van de cryptocurrency markt te vergroten. Dat doe ik door het verstrekken van heldere en begrijpelijke adviezen. Natuurlijk in duidelijke en begrijpbare taal zonder ingewikkelde termen of specifiek vakjargon.

 

De diensten die BitGuidance aanbiedt zijn pakketten, single consults, abonnementen, veiligheidschecks en een doorlopende begeleiding. Het doel is om je te helpen jouw kans op succes binnen de crypto industrie te vergroten. Dat is te realiseren door je te voorzien van het best mogelijke advies. Natuurlijk op basis van mijn in-house kennis en ervaring.

 

Daarmee wil ik ervoor zorgen dat je niet in dezelfde valkuilen stapt die ik ook heb ondervonden in de afgelopen jaren. Alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan wil ik zo veel en zo goed mogelijk met je delen. Daardoor voorkom je dat je dezelfde fouten maakt als ik én heb je de mogelijkheid om op de juiste manier te investeren in cryptocurrencies.

Advies en begeleiding

Advies, ondersteuning en begeleiding is van essentieel belang als je wilt investeren binnen de cryptocurrency markt. Daar ben ik van overtuigd. Mijn team van experts heeft veel ervaring binnen deze industrie. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends.

 

Ik geloof dat de begeleiding van BitGuidance actief bijdraagt aan jouw groei en ontwikkeling als je op de juiste manier worden geïnformeerd over deze snel veranderende industrie. BitGuidance informeert en adviseert op allerlei vlakken. Van het kennismaken met de verschillende cryptovaluta om in te investeren, tot aan het implementeren van de benodigde veiligheidsmaatregelen. Ik sta voor je klaar zodat jij succesvol kunt navigeren in de wereld die cryptocurrency heet.

Veiligheid en wetgeving

Veiligheid vind ik een belangrijk onderdeel van elke investering. Zeker binnen de cryptocurrency markt. Daarom biedt BitGuidance veiligheidschecks aan en adviseren we over de wet- en regelgeving. Dit speelt een cruciale rol in het beschermen van jouw bezittingen. BitGuidance werkt alleen met in Nederland geregistreerde bedrijven.

De absolute voorkeur gaat daarbij uit naar een registratie bij De Nederlandse Bank.

 

Ook is het belangrijk om te weten dat BitGuidance zich altijd aan de wet- en regelgeving houdt die op dat moment van toepassing is op de Nederlandse crypto industrie. Daardoor kun jij altijd legaal en verantwoordelijk handelen op het gebied van crypto investeringen.

 

BitGuidance biedt daarnaast ook uitgebreide en betrouwbare veiligheidschecks aan.

Met deze veiligheidschecks kun je jouw portefeuille, wachtwoorden en andere belangrijke informatie controleren op lekken of andere veiligheidsrisico's. Zo helpt BitGuidance je jouw bezittingen zo veilig mogelijk op te slaan.

 

Het bieden van deze diensten levert een belangrijke bijdrage aan de veiligheid en jouw vertrouwen in de cryptocurrency markt. Ook helpt het je om de investeringen die je doet met beter doordacht te maken. BitGuidance wil zich als bedrijf richten op het adviseren en begeleiden van iedereen die graag wil investeren in cryptocurrencies. Het bieden van kennis en veiligheid is daarbij belangrijk. Want als jouw vertrouwen in crypto groeit op basis van kennis en ervaring, ben je altijd in staat om op een verantwoorde manier te investeren.